Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Hyaluronzuur serum

(66)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Hyaluronzuur serum kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Hyaluronzuurserums zijn een specifiek soort gezichtsserum dat zich voornamelijk richt op het hydrateren van de huid. Bent u ook op zoek naar een hyaluronzuur-behandeling voor uw gezicht? Bekijk dan nu de gezichtsserums in onze webshop.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is helemaal niet agressief voor de huid, ondanks het ""zuur"" in de naam. Het is een molecuul dat zich aan water bindt en zo uw huid hydrateert van binnenuit. Het wordt als ingrediënt gebruikt in veel verschillende huidverzorgingsproducten, maar voor een zo hoog mogelijke concentratie kunt u het beste voor een hyaluronzuur-serum gaan.

Hoe kiest u een hyaluronzuur-serum?

Wat voor u het beste serum met hyaluronzuur is, hangt af van uw huid en persoonlijke voorkeur. Verschillende serums bevatten namelijk verschillende toegevoegde ingrediënten, en geen formule is exact hetzelfde. Om uw huid te herstellen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een serum dat naast hyaluronzuur ook probiotica bevat. Ook voor het verminderen van pigmentvlekken kunt u kiezen voor een hyaluronzuur-serum dat zich op dat huidprobleem richt.

Hyaluronzuur serum online kopen bij DOUGLAS

Klaar om een hyaluronzuur-serum aan je beautyroutine toe te voegen? Bestel je serum snel en eenvoudig online. Want bestellen in onze webshop is profiteren van gratis verzending vanaf € 20,- (altijd gratis voor members) en gratis retour, twee gratis samples naar keuze (op iedere bestelling van minimaal € 10,-) en snelle levering.