Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 
DIOR Logo
DIOR

Ontdek de wereld van Dior

ICONISCHE GEUREN & NIEUWE CREATIES

Toen Christian Dior in 1946 zijn modehuis opende, droomde hij van een nieuwe, absolute vrouwelijkheid die volgens hem niet langer mocht ontbreken. Tegenwoordig onderstreept Dior de schoonheid van vrouwen met jurken en accessoires, geuren en lippenstiften, evenals verfijnde huidverzorgingsproducten die ze uitstraling en moderniteit geven.

Dior iconen

Miss Dior

Bloemen, bloemen en nog meer bloemen, wel duizenden! Miss Dior is altijd een belofte van geluk geweest. Dit geurfeest is nu spectaculair vernieuwd, als een overvloed van kleurrijke bloemblaadjes.​

Ontdek alle damesgeuren

Sauvage

Sauvage is een creatie geïnspireerd door wijde, open vlaktes. Een compositie die wordt gekenmerkt door een ruwe frisheid, krachtig en nobel tegelijk.

Ontdek alle herengeuren

Rouge Dior

Ontdek de Rouge Dior lipsticks voor lipmake-up die perfect bij je persoonlijkheid en je wensen past.

Ontdek alle make-up

Capture Totale

Al meer dan 20 jaar combineert de Capture Totale anti-aging huidverzorgingslijn baanbrekend onderzoek voor een zichtbare transformatie van de huid. De huid is zichtbaar steviger, gladder en jonger.

Ontdek alle huidverzorging

Nieuwe producten

Ontvang een gratis Dior miniatuur

DIOR PRESTIGE LA CRÈME TEXTURE ESSENTIELLE

Ontvang een Dior miniatuur bij aankoop van een geselecteerd skincare product.* Dior Prestige La Crème Texture Essentielle is de eerste intensief herstellende crème van Dior die tekenen van huidveroudering zichtbaar omkeert. De huid ziet er gelift en steviger uit en ze hervindt haar glans.

Voorwaarden

* Ontvang bij aankoop van geselecteerde Dior skincare-producten, een Dior Prestige La Crème Texture Essentielle (5 ml) cadeau. Maximaal 1 gift per klant. Zolang de voorraad strekt. Niet geldig bij producten verzonden door Douglas-partners.  

DIOR

(258)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

De wereld van Dior

Dior, een Frans modehuis, werd in 1946 opgericht door Christian Dior. Sinds de oprichting is het merk uitgegroeid tot een populair en geliefd luxe label wereldwijd. Dior is niet meer weg te denken uit de wereld van mode en beauty. Waar Dior zich eerst vooral focuste op het creëren van exclusieve en elegante kleding, produceert het merk tegenwoordig ook de fijnste beauty producten. Producten van Dior zijn onder andere parfums, lippenstiften, mascara’s, gezichtsverzorgingsproducten en noem maar op. Neem een kijkje in onze webshop en laat u inspireren door het brede assortiment van Dior.

Dior parfums

De parfums van Dior zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en geuren. Van bloemige geuren tot fruitige geuren en van frisse tot houtachtige luchtjes: Dior heeft een kostbaar assortiment van parfums. Ons advies? Wanneer u de geur van een Dior-parfum de gehele dag om u heen wilt hebben, dan raden wij een eau de parfum aan. Eau de parfums hebben sterkere geuraccenten die u langer blijft ruiken. Liever een subtiele geur om u heen? Dan is een eau de toilette perfect, deze heeft zachtere geurelementen. Breng een bezoekje aan een van onze winkels en test de verschillende parfums van Dior. Zo vindt u een luchtje waar u gelukkig van wordt.

mascara’s die uw wimpers laten schitteren. Andere Dior-cosmetica, zoals lipsticks en lipglosses, laten uw lippen extra opvallen met een mooie glans en kleur. Kies een kleur die bij u past! Voor advies over de producten van Dior bent u van harte welkom in een van de Douglas-winkels. Onze beauty gurus informeren u met veel plezier over Dior en helpen u bij het vinden van het juiste product. Zo loopt u tevreden én met het perfecte artikel de winkel weer uit.