Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 
DIOR Logo
DIOR

DIOR - Dior Homme

(17)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Dior Homme: een tijdloze geur

Dior Homme is waarschijnlijk de populairste mannengeur gemaakt door het Franse warenhuis Dior. Echt een tijdloze geur, aangezien deze parfum al lange tijd geliefd is onder een groot publiek. Bent u al bekend met de parfum van Dior Homme? Neem een kijkje in het assortiment van Douglas!

Meerdere uitvoeringen van Dior Homme parfum

Na het succes van Dior Homme zijn er meerdere parfums uitgebracht onder deze naam. De bekende geur van Dior Homme hebben ze met elkaar gemeen, maar toch zijn alle uitvoeringen net weer even anders. Dior Homme Intense is de krachtige eau de parfum. Deze parfum van Dior Homme heeft de sterkste geurintensiteit. Daarna werd Dior Homme eau de toilette ontwikkeld. Deze is net wat milder en de geur is wat minder aanwezig. Perfect als u niet zo van sterke parfums houdt. Tot slot is er nog de Dior Homme Sport. Een sportieve eau de toilette die zich kenmerkt door de frisse geur. Als het gaat om parfum van Dior Homme heeft u dus heel wat te kiezen.

Koop Dior Homme bij Douglas

Naar welke variant van Dior Homme gaat uw voorkeur uit? Wanneer u deze keuze heeft gemaakt, schaft u uw favoriete item(s) voordelig aan bij Douglas! Bestel makkelijk en snel in onze webshop. Bent u meer van het fysieke winkelen? Wees welkom in een van onze winkels. Bij aankoop van Dior Homme krijgt u twee gratis samples cadeau. Zo kunt u ook andere merken en producten leren kennen.