Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
DIOR Logo
DIOR

DIOR - Highlighter

(2)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Een stralende huid met DIOR-highlighter

Het is tijd om jezelf te verwennen! En waarom zou je dat niet doen met een luxe item van DIOR? Bij dit Franse modehuis vind je (onder andere) foundations, parfums en bronzers met een kwaliteit waar je u tegen zegt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de highlighters. Breng ze aan op de juiste plekken en je creëert meteen een prachtige gloed op je gezicht. Of je nu op zoek bent naar een subtiele glans of een intense glow, in de collectie van DIOR vind je het allebei. Ontdek alle DIOR-highlighters in ons assortiment en gun jezelf iets moois!

DIOR Backstage-highlighter en DIOR Forever-highlighter

Onze favoriete producten? Dat zijn de DIOR Backstage-highlighter en de DIOR Forever-highlighter. Laten we beginnen bij de eerste. In dit palette zijn maar liefst 4 verschillende tinten verwerkt. Gebruik ze los van elkaar voor een subtiel effect, of meng ze met je kwast en creëer zo een intense gloed. Waar je ook voor gaat, met deze ‘buildable’ formule ben je verzekerd van een professionele finish. De DIOR Forever-highlighter is juist verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: van roze (Pink Glow) tot parelmoer (Pearlescent Glow). Het is maar net wat jij mooi vindt. Oh, en de DIOR-highlighters blijven trouwens van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat op hun plek zitten. Al helemaal als je er een fijne setting spray bij gebruikt.

Zo gebruik je jouw DIOR-highlighter

Je wilt natuurlijk het beste uit jouw DIOR-highlighter halen. Daarom hebben we nog een paar handige tips voor je. Het is belangrijk dat je de highlighter aanbrengt op de juiste plekken. Gebruik ‘m bijvoorbeeld op je jukbeenderen, je binnenste ooghoek en je cupidoboog. Begin met een kleine hoeveelheid en bouw eventueel wat op. Je kunt hier een highlighter-kwast voor gebruiken, maar je vingers werken vaak net zo goed. Wil je een subtiele glow over je hele gezicht? Meng je highlighter dan met je foundation en dep dit in je huid met een beautyblender. Met de DIOR-highlighters loop je er de hele dag stralend bij!

DIOR-highlighter kopen bij DOUGLAS

Bestel jouw favoriete DIOR-highlighter nu bij Douglas en geniet meteen van speciale voordelen. Zo is de verzending van je pakket (bijna) altijd gratis. Bestel je vóór 22:00 uur? Dan heb je jouw pakketje morgen al in huis! En mocht je toch niet tevreden zijn met jouw aankoop, dan kun je deze gewoon weer kosteloos retourneren. Houd je niet van online shoppen? Geen probleem. De deuren van onze winkels staan wagenwijd voor je open. Hier kun je eventueel wat producten testen, en advies vragen aan onze professionals. Je bent van harte welkom!