Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
DIOR Logo
DIOR

Voor foundations van Dior ben je bij DOUGLAS aan het juiste adres

Foundation is een niet te missen onderdeel van je make-up! Het laat je huid super egaal lijken voor een smetteloze look. Bovendien kun je het iedere dag dragen: van een werkdag op kantoor tot een avondje uit. Het is daarom zeker de moeite waard om te investeren in een goede foundation. Misschien past een foundation van Dior wel perfect bij je huid! In de Douglas-winkels en webshop vind je een groot assortiment Dior-foundations. Ga snel op zoek naar de beste foundation van Dior voor jou!

Dit zijn populaire foundations van Dior

Dior Backstage Foundation is bij velen geliefd! Het fijne aan deze Dior-foundation is dat deze geschikt is voor zowel gezicht en lichaam. Dit is fijn als je een off-shoulders top draagt en wanneer bijvoorbeeld je decolleté zichtbaar is. Dior Backstage Foundation laat de huid stralen en camoufleert tegelijkertijd de kleine imperfecties. Ook Dior Forever Skin Glow Foundation is aan te raden. Deze foundation van Dior geeft niet alleen een goede dekking, maar verzorgt de huid tegelijkertijd. De formule bestaat onder andere uit een huidverzorgingsbasis waardoor deze vloeibare foundation de huid intensief hydrateert, de huid laat ademen en de kwaliteit van de huid langdurig verbetert. Win-win!

Hoe kies je de juiste teint foundation?

Wanneer je Dior-foundation gaat uitzoeken, is het natuurlijk belangrijk dat je de juiste kleur kiest. Maar hoe doe je dat? Als eerste is het belangrijk dat je goed licht hebt, bij voorkeur natuurlijk licht. De verlichting in de winkel kan foundation namelijk een andere kleur geven. Vervolgens is het aan te raden om foundation te testen op de goede plekken. Doe de foundation niet op je pols of de bovenkant van je hand, maar juist op de kaaklijn. Tot slot speelt de ondertoon van je huid ook een rol. Je huid kan namelijk een koele, warme of neutrale ondertoon hebben. Wanneer je in de spiegel kijkt met een spierwit papier naast je gezicht, kun je zien welke ondertoon je huid heeft. Wanneer je huid rozig of blauwachtig lijkt, dan heb je een koele ondertoon. Als je huid naast het papier gelig, perzikachtig of vaal lijkt, heb je een warme ondertoon. Bij een neutrale ondertoon zie je geen geel of roze tint in je gezichtskleur. Op Dior-foundations staat vaak vermeld voor welke ondertoon de foundation geschikt is. C staat voor een koude ondertoon, w voor een warme ondertoon en n voor een neutrale ondertoon. Gelukkig is Dior-foundation verkrijgbaar in heel veel tinten! Zo heeft Dior Backstage Foundation maar liefst 40 kleuren, en Dior Forever Skin Glow geeft je de keuze uit meer dan dertig teinten. Zo is Dior-foundation geschikt voor elke huidskleur!

Foundations van Dior koop je natuurlijk bij DOUGLAS

Wie Dior-foundation wilt aanschaffen, is van harte welkom bij Douglas! Bestel online of kom gezellig langs in één van onze filialen. Koop je een foundation van Dior bij Douglas, dan krijg je 2 gratis samples cadeau. Plaats je de bestelling je via de Douglas-app, dan zijn dit er zelfs 3! Deze cadeautjes zijn een leuke manier om ook andere merken en producten te leren kennen.