Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 
DIOR Logo
DIOR

Laat je betoveren door Dior Poison

Ken je Dior Poison al? Dit geurtje is te omschrijven als een moderne liefdesdrank. De combinatie van onder andere oranjebloesem, jasmijn, amber en sandelhout is mysterieus en verleidelijk. Bij een mysterieuze parfum hoort ook een iconische flacon. Zo is de flacon van de Poison-parfum een zwoele knipoog naar de verboden vrucht. De flacon doet denken aan de verleidelijke rode appel. Gelukkig is Dior Poison eau de parfum wel gemaakt om van te genieten! Ontdek alle damesparfum bij Douglas!

Ontdek de verschillende Poison-parfums

De succesvolle formule van Dior Poison is doorgevoerd in verschillende geuren. Dior Hypnotic Poison is een symbool voor vrouwelijkheid en durf. Onder andere bittere amandelen, Arabische jasmijn, vanille en sensuele muskus, vinden elkaar in deze fascinerende geur. Dior Poison Girl Unexpected is dan weer een lichtere en meer bloemige geur . Tegelijkertijd krijgt deze parfum ook genoeg met dankzij de dubbele dosis gember van Tanzania. De meeste geuren van Dior Poison zijn een eau de parfum, maar sommige zijn ook verkrijgbaar in een eau de toilette.

Dior Poison is verkrijgbaar bij Douglas

Ongeacht welke Dior Poison het beste bij jou past: je vindt het bij Douglas! Kom eens langs in één van de Douglas-winkels, probeer diverse parfums van Dior en vind jouw perfecte geur. Heb je al een favoriete Poison-parfum? Dan is online bestellen wel zo gemakkelijk. Je profiteert altijd van gratis verzending en retour. Bovendien krijg je bij iedere aankoop gratis samples cadeau. Misschien ontdek je zo nieuwe producten!