Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 
DIOR Logo
DIOR

DIOR - JOY by Dior

(2)
Merk
Productsoort
Geurtype
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

JOY by Dior

Bent u al bekend met JOY by Dior? Met deze lijn heeft het bekende merk Dior vreugde gevangen in een geur. De kans is groot dat deze parfum ook bij u een lach op het gezicht tovert! JOY by Dior staat voor plezier in het leven. De geur bestaat uit levendige bloemen gemengd met citrus. De houtnoten en muskus maken deze JOY van Dior compleet. Klinkt dit als de perfecte geur voor u?

Ontdek de collectie JOY by Dior

De collectie JOY by Dior bestaat uit diverse producten. Zo is er de JOY by Dior eau de parfum. Blijdschap wordt in één keer gevangen in een omhullende geur van energie en zachtheid. JOY by Dior Intense is net wat intenser dan haar voorganger. Deze geur is te omschrijven als een sprankelende en levendige explosie van bloemen. Naast de parfum van JOY by Dior vindt u bij Douglas ook andere items van deze lijn. Denk aan JOY by Dior deodorant en douchegel.

JOY by Dior vindt u bij Douglas

Of u nu ook zoekt bent naar parfum van JOY by Dior of bodylotion: kom eens langs bij Douglas. Hier vindt u een divers aanbod van JOY by Dior. Als u eenmaal weet welk item u wilt kopen, bent u bij Douglas ook aan het goede adres. Plaats online een bestelling in de webshop of kom langs in een van de Douglas-filialen. We helpen u graag in uw zoektocht naar de producten van JOY by Dior.