Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

BALR.

(29)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

BALR.-parfum kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Voeg een BALR.-parfum toe aan uw geurencollectie en geniet van het unieke luchtje. BALR. is een toonaangevend kledingmerk dat naast kleding ook parfums en accessoires verkoopt. In 2013 werd het label opgericht in Amsterdam. Na de oprichting werd het merk al gauw erg populair in zowel Nederland als in het buitenland. De BALR.-luchtjes representeren de moderne levensstijl van de jonge doelgroep van het merk. Een BALR.-geurtje kan niet missen in uw geurencollectie! Ontdek in de webshop of in een van onze winkels de geuren van BALR. en vind er eentje dat bij u past.

BALR.-geurtjes: diverse producten

De BALR.-geuren zijn verkrijgbaar in de varianten eau de parfum en eau de toilette. Kies voor een langdurige geur om u heen voor de BALR. eau de parfum. Wilt u een lichtere geur? Ga dan voor de eau de toilette. Verder zijn er ook BALR.-deodorants en bodylotions, zodat u van top tot teen naar uw favoriete geur ruikt. Wilt u iemand verrassen met een leuk cadeau? Geef dan een BALR.-geurset cadeau. De sets bestaan uit een BALR.-bodylotion en -luchtje.

BALR.-parfum online kopen bij Douglas

Wilt u een BALR.-parfum kopen? Dat kan op twee manieren: in de webshop of in een van de Douglas-winkels. Plaats uw bestelling online en geniet van fijne extra’s, zoals een gratis en snelle verzending van uw aankoop. Zo kunt u zo snel mogelijk uw nieuwe luchtje proberen. Verder mag u twee gratis samples kiezen, waardoor u ook andere producten ontdekt. Wanneer u langskomt in de winkel, kunt u meteen het geurtje testen. Zo weet u precies of u de parfum lekker vindt en verlaat u volledig tevreden de winkel.