Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Tax Free Shopping: 21% korting* op bijna ALLES ✈️☀️

Gewrichtstabletten
Voedingssupplementen

30 Stk.
€ 10,99
Op voorraadGeen verzendkosten
Verzonden door Douglas-partner. Verwachte levering 2 - 4 werkdagen
Art-Nr.M2222900
De gewrichtstabletten Doppelherz Systeem Gewrichten 1200 zijn een zinvol voedingssupplement ter ondersteuning van de mobiliteit van gewrichten, spieren, kraakbeen, gewrichtsbanden en pezen in combinatie met een gezonde voeding en lichte lichaamsbeweging. Dit kan een positief effect hebben op het bewegingsapparaat, dat wordt uitgedaagd door dagelijkse belastingen zoals overgewicht, eenzijdige belasting en het ouder worden.

Vitaminen, sporenelementen en mineralen voor het immuunsysteem en de celbescherming

De gewrichtstabletten bieden een zinvolle combinatie van vitamines, sporenelementen en mineralen, die als voedingssupplementen het immuunsysteem en de celbescherming bevorderen. Doppelherz Systeem Gewrichten 1200 bevat vitamine C, D en K evenals de sporenelementen zink, koper, mangaan en selenium.
30 Stk.


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.