Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Face Mist
Zelfbruinen

75 ml
€ 31,00
€ 41,33 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Verzonden door Douglas-Partner
Levering 2 - 4 werkdagen
Art-Nr.M1676970
Stap 2 van de 3 stappen bruiningsmethode is een lichtreflecterende blendable bronzing mist die collageen en CQ10 bevat om de huid een onmiddellijke boost van uitstraling te geven.

De Illuminating Face Mist is gemaakt in 3 huidtinten, Natural Rose, Natural Honey en Natural Olive. Kies uw perfecte tint:

- Als je een Natural Rose bent, heb je een lichte huidskleur met een koele ondertoon (roze, blauwachtig, rood). Een natuurlijke roos heeft van nature blond of bruin haar met zilveren of as-ondertonen, ze kunnen ook natuurlijk rood, donkerbruin of zwart haar hebben.
- Als je een natuurlijke honing bent, heb je een blanke of medium huidskleur met een warme ondertoon (geel, perzikachtig goud). Een natuurhoning kan blond haar hebben, maar ook licht tot middenbruin of kastanjebruin met gouden of rode ondertonen.
- Als je een natuurlijke olijf bent, heb je een donkerdere huidskleur met neutrale of warme ondertonen (meestal groen). Een natuurlijke olijf heeft meestal midden- tot donkerbruin haar met warme ondertonen.

Natural Honey


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.