Gratis verzending en retour  |  Kies altijd 2 gratis samples  |  Vóór 22:00 besteld = morgen in huis  |  Het grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Profiteer nu van 20% korting* op ALLES ☕✏️📘

Cover Hair Volume Black
Haarverzorgingsset

5 g
€ 10,99
Online beschikbaar
30 g
€ 30,79
Beste Prijs
Online beschikbaar
Op voorraadGeen verzendkosten
Verzonden door Douglas-partner. Verwachte levering 2 - 4 werkdagen
Art-Nr.M1552400
Dunne delen in het haar kunnen met de haarvuller Cover Hair Volume van de speciale haarproducten Rubrik van Cover Hair worden gecamoufleerd, zodat ook dun haar kan worden veranderd in een indrukwekkend kapsel. De haarvuller werkt daarbij met natuurlijke microvezels die los op de afzonderlijke haarlokken liggen en zich met elkaar verbinden. Het effect is onmiddellijk zichtbaar en het haar kan na elke toepassing direct met andere producten worden behandeld om het zoals gewoonlijk te stylen. De microvezels kunnen met een normale wasbeurt zonder resten uit de strengen worden verwijderd, zodat de haarvuller direct daarna weer kan worden gebruikt.
5 g


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.