Gratis verzending en retour  |  Kies altijd 2 gratis samples  |  Vóór 22:00 besteld = morgen in huis  |  Het grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Profiteer nu van 20% korting* op ALLES ☕✏️📘

Powder Bleach
Haarverf

400 g
€ 27,99
Op voorraadGeen verzendkosten
Verzonden door Douglas-partner. Verwachte levering 2 - 4 werkdagen
Art-Nr.M1548209
Sexy Hair Powder Bleach uit de Awesome Colors-serie is een stofvrije blondering die voor een maximale verlichting zorgt en daarbij gemakkelijk en zacht is in het gebruik. De snel absorberende It's Awesome poeder heeft een lage peroxide-waarde en geeft het haar een heldere, moderne blonde tint, die tot 7 tinten lichter is dan de oorspronkelijke kleur. Verrijkt met silicium, heeft de It's Awesome Powder Bleach reeds bij het ophelderen al prachtig verzorgend effect.

Sexy Hair Powder Bleach: Snel en gemakkelijk lichter haar

Met de Powder Bleach kunt u uw haar gewoon naar wens blonderen. Het blondeerpoeder bevindt zich in een praktische pot en ook beginners kunnen met dit product makkelijk uit de voeten. Als het poeder is aangebracht, kunt u de navulzak bestellen en het potje met het blondeermiddel opvullen. Daardoor worden niet alleen het haar, maar ook het milieu zo goed mogelijk beschermd.
Bags


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.