Gratis verzending en retour  |  Kies altijd 2 gratis samples  |  Vóór 22:00 besteld = morgen in huis  |  Het grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Mascara
Mascara

5.4 ml
€ 34,59
Op voorraadGeen verzendkosten
Verzonden door Douglas-partner. Verwachte levering 2 - 4 werkdagen
Art-Nr.M1417700
De ingrediënten in Kjaer Weis Organic Mascara bevatten voedende eigenschappen, met 99,8% van de plantaardige ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw. De mascara glijdt gemakkelijk over de wimpers, met een gestroomlijnd borsteltje dat de perfecte hoeveelheid product aanbrengt, de wimpers goed definieert en lagen aanbrengt. De verpakking bevat genoeg mascara voor 3 maanden gebruik en kan daarna worden bijgevuld om de vorming van bacteriën te voorkomen. Het is elegant geparfumeerd met een prachtige rozengeur.

"Onze biologische mascara is een echte spel-veranderaar. Het is modern, verlengend en langhoudend."- Kirsten Kjaer Weis

Het personeel zegt: Als u op zoek bent naar "die natuurlijke look" - dit is uw mascara! Houdt goed, vlekt niet en brengt gemakkelijk aan. Het is extreem zacht, bevat geen chemicaliën en irriteert de ogen niet.
Mascara


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.