Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Douglas Beauty week. Dag 5: alléén vandaag -20%* op alle Lichaamsverzorging 🤍

Hexagon Offside
Eau de parfum

50 ml
€ 60,00
Online op voorraadGratis verzending
+ cadeau
Art-Nr.1096515

HET OFFSIDE CONCEPT
Het leven draait om het nemen van risico's wanneer dat het minst verwacht wordt. Om rebels te zijn wanneer nodig, en de moed te vinden om de wereld je ware gezicht te laten zien. Op het randje van buitenspel, dat is waar je moet staan om je dromen waar te maken.

BALR. Offside Eau de Parfum is een gloednieuwe limited edition geur voor een ieder die zich durft te onderscheiden. Als je doet wat iedereen doet, zul je nooit je volledige potentieel bereiken. Je zult harder moeten werken om verder te gaan en je beste leven te leiden. 

BALR. Offside daagt je uit om uit je comfortzone te stappen en zo je doelen te bereiken. Streef naar het beste resultaat en durf anders te zijn, want het leven begint aan het einde van je comfortzone. Laat jezelf zien.

OFFSIDE FOR WOMEN
De verrassend frisse BALR. Offside Eau de Parfum For Women opent met een fruitige en rebelse indruk, met dank aan de topnoten van Braam, Bergamot, Gember en Mandarijn. De zelfverzekerde top wordt gevolgd door een hart van Jasmijn, Peer en Hout -  die de essentie van een krachtige vrouw die zich durft te onderscheiden perfect weerspiegelt. In de basis voegen Sandelhout, Vanille en Witte Musk diepte toe om het gevoel van verfijnde luxe te creëren. De limited edition geur is gehuld in de herkenbare zeshoekige flacon met opvallend design, om een echt offside statement te maken.

Topnoten: Braam, Bergamot, Gember & Mandarijn
Hartnoten: Jasmijn, Peer & Hout
Basisnoten: Sandelhout, Vanille & Witte Musk

50 ml

*Eén cadeau per klant. Niet geldig bij producten van Douglas-partners. Op=op.