Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Sun BeautySun Box
Zonverzorgingsset

Adviesprijs€ 22,00
€ 19,99
Je bespaart 9%
Online op voorraadGratis verzending vanaf € 20,00
Art-Nr.1089811

Geniet van de legendarische goudbruine teint van Lancaster met dit luxe trio!

Lancaster Sun Beauty Body Milk SPF30
Onze breedste Lancaster zonbescherming* voor het lichaam in een sensorische lichtgewicht en hydraterende bodymilk die onzichtbaar wordt. De clean & ocean friendly formule biedt een gelijkmatige, langdurige, gezond ogende goudbruine teint:
• De Advanced Full Light Technology beschermt niet alleen tegen UVB & UVA, maar ook tegen zichtbaar licht en infraroodstraling, nu met een verhoogde bescherming tegen blauw licht.
• Het Sun Repair System met postbiotica-extract helpt schade door de zon te herstellen en versterkt de weerstand van de huid tegen huidveroudering.
• Het natuurlijke Tan Activator Complex stimuleert het natuurlijke bruiningsproces van de huid.

Lancaster Golden Tan Maximizer - After Sun Lotion - Face & Body
Houd je van je goudbruine teint? Wat als je hem zou kunnen verlengen voor een eindeloze, sensationele zomer? Verleng je bruine teint tot één maand met Lancaster GOLDEN TAN MAXIMIZER.
•  Het TAN ACTIVATOR COMPLEX van Lancaster, met natuurlijke Buriti-olie, stimuleert het bruiningsproces en bevordert de verspreiding van melanine in de huid.
• Het REPAIRING** COMPLEX kalmeert de aan de zon blootgestelde huid onmiddellijk en biedt een gevoel van intens comfort. Deze verzachtende aftersunlotion hydrateert de huid met een fluweelzachte finish. Hij verfrist onmiddellijk, met de iconische geur van Lancaster die geschikt is voor de gevoelige huid. Vermindert het risico op vervelling. Bevat 86,6% natuurlijke ingrediënten.

Lancaster Sun Beauty - Sun Protective Fluid SPF30
Onze breedste Lancaster zonbescherming* voor uw gezicht in een ultralichte en onzichtbare fluid met een droge finish. De clean & ocean friendly formule geeft een ‘nude skin’ sensatie en een gelijkmatige, langdurige gezonde goudbruine teint. De Advanced Full Light Technology beschermt niet alleen efficiënt tegen UVB & UVA, maar ook tegen zichtbaar licht en infraroodstraling, nu met een verhoogde bescherming tegen blauw licht. Het Sun Repair System met postbiotica-extract helpt zonschade te herstellen en versterkt de weerstand van de huid tegen huidveroudering. Het natuurlijke Tan Activator Complex stimuleert het natuurlijke bruiningsproces van de huid. Deze set bevat:
• Lancaster Sun Beauty - Satin Dry Oil SPF30 50 ml - Hoge bescherming
• Lancaster Golden Tan Maximizer - After Sun Lotion 50 ml - Verlengt de goudbruine teint met 1 maand
• Lancaster Sun Beauty - Sun Protective Fluid SPF30 3ml - Hoge bescherming

*Geen enkel zonverzorgingsproduct biedt volledige bescherming tegen zonnestralen. Overmatige blootstelling aan de zon is een ernstig gezondheidsrisico.
**Bovenste lagen van de opperhuid