Gratis verzending en retour | Gratis 2 samples naar keuze | Voor 22:00 besteld = morgen in huis | Grootste beauty-assortiment

Kokoskaars Oudh
Kaars

465 g
€ 31,00
Op voorraadGratis verzending
Art-Nr.1067033

ALAM kokoskaars oudh

Deze vegan ALAM kokoskaars is zorgvuldig gemaakt van kokos- en sojawax, brandt meer dan 45 uur in een echte kokosnootschelp en brengt een stukje tropen in jouw huis.

Wellness en duurzaamheid kunnen hand in hand gaan. Deze vegan ALAM kokoskaars is gemaakt van kokos- en sojawax, brandt meer dan 45 uur in een echte kokosnootschelp en brengt een stukje tropen in jouw huis. De natuurlijke warme, Oosterse geur van Oudh is verwarmend, evenals het geluid van de houten lont die zacht knettert als de kaars brandt. Na het opbranden kan de kokosnootschelp hergebruikt worden als een plantenbakje, foodbowl of een opbergbakje. Deze prachtige tropische kaars komt in een luxe, duurzame verpakkingsdoos – perfect om als cadeau te geven, of een cadeau voor jouzelf.

465 g


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.