Gratis verzending en retour | Gratis 2 samples naar keuze | Voor 22:00 besteld = morgen in huis | Grootste beauty-assortiment

You Go, girl!
Cadeauset

1 Stuk
€ 19,90
Op voorraadGratis verzending vanaf € 20,00
Art-Nr.1063767

GLOV® You Go, Girl! Set 

Handige huidverzorgingsset met het gepatenteerde huidreinigende On-The-Go wantje en een superabsorberende duurzame haarwrap
De GLOV® You Go, Girl! Set is een 3-delige huidverzorgingsset met daarin de gepatenteerde GLOV® On-The-Go Hydro Cleanser, een superabsorberende GLOV® Eco-Friendly Sports Hair Wrap en een handig cosmeticatasje van gaas.
De GLOV® On-The-Go Hydro Cleanser is een innovatief wantje dat alle make-up verwijdert en de huid poriëndiep reinigt met alleen water. Deze multitasking handschoen is gemaakt van onze eigen, gepatenteerde Original Fiber (octrooi nr. 403173) en maakt wattenschijfjes en minstens 5 reinigingsproducten overbodig: micellair water, reinigingsoliën, -milks, -gels en -schuim.
Na het wassen van uw haar of om overtollig vocht (zweet) uit het haar te onttrekken na een training, gebruikt u de GLOV® Eco-Friendly Sports Hair Wrap, een ultralichte en superabsorberende haarhanddoek, gemaakt van 50% gerecycled materiaal, die overtollig water onttrekt zonder gebruik te maken van schadelijke hitte. Gemaakt van onze duurzaam gewonnen technische stof, voorkomt het pluizen en breken van het haar, terwijl het de droogtijd met de helft vermindert!
GLOV® reinigingsproducten werken alleen met water om uw huid poriëndiep te reinigen en make-up doeltreffend te verwijderen. De textielen zijn samen met vooraanstaande wetenschappers ontwikkeld en door GLOV® gepatenteerd. Gelieve uw GLOV® On-The-Go tot 3 maanden te hergebruiken en daarna te recycleren!

Waarom is de You Go, Girl! Set voor u?

  •  Thuis of op de sportschool, beide producten maken uw haar- en huidverzorgingsroutine gemakkelijk en compleet
  •  Vermijd hitte in uw haarverzorgingsroutine, door uw haar te drogen met de GLOV® Eco-Friendly Sports Hair Wrap
  •  Verwijder make-up en reinig uw huid met alleen water met de gepatenteerde On-The-Go Hydro Cleanser
  •  U kunt uw nieuwe producten met gemak in elke tas stoppen!
1 Stuk


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.