Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren
Lentevoordeel: 20% op BIJNA ALLES! 🌼

Aqua AllegoriaRosa Rossa Forte Navulling
Eau de parfum

Refill - 200 ml
Adviesprijs€ 204,77
€ 163,81
Je bespaart 20%
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.1032151
Ik ben een refillJa
CadeautipPasen, Moederdag, Vaderdag

Guerlain Aqua Allegoria Rosa Rossa Forte Navulling

Let op: dit is een navulling

Majestueus bloeiende zoete rozen badend in het licht, gecombineerd met een sappige witte perzik op een heerlijk houtachtige basis.

De geuren uit de Aqua Allegoria collectie brengen hulde aan een wonderbaarlijke wereld. Elke creatie vormt een eerbetoon aan de weelderige pracht van de natuur en neemt ons mee op een ontdekkingstocht langs uitzonderlijke grondstoffen en geurnoten die naar een hoger niveau worden getild door Guerlain's parfumeur-ontdekkingsreizigers.

Ontdek het navulformaat van de Rosa Rossa Forte en vul de flacon van uw Aqua Allegoria in één eenvoudige stap bij. Rosa Rossa Forte, majestueus bloeiende zoete rozen badend in het licht, gecombineerd met een sappige witte perzik op een heerlijk houtachtige basis.
"Rosa Rossa Forte is een roos bij zonsondergang, een intense, fruitige en fluweelzachte roos." - Delphine Jelk, Guerlain Parfumeur.

Aqua Allegoria Forte is een intense collectie, een prachtige ontdekkingsreis uitgedrukt in een tedere omhulling waarin de natuurkracht zich ontsluit: Eau de Parfum die schitterende geuren onthullen en die net als de ondergaande zon gouden stralen werpen over de huid: een eerbetoon aan de weelderige pracht van de natuur.

De navulling van 200 ml verlengt de levensduur van de Aqua Allegoria flacon zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. De spray wordt handmatig losgeschroefd om de flacon bij te vullen met een gebruiksvriendelijke navulling, voorzien van een anti-lek systeem. Uitsluitend geschikt voor gecombineerd gebruik. Alleen compatibel met navulbare flacons van 75 ml en 125 ml inhoud.

Refill - 200 ml