Gratis verzending en retour  |  Kies altijd 2 gratis samples  |  Vóór 22:00 besteld = morgen in huis  |  Het grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

CC Complete Cream for Eyes
Oog Crème

15 ml
€ 31,00
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.165899

Verjongende oogcrème met kleur, voor alle huidtypes CC Complete Cream for Eyes is een gepigmenteerde oogcrème met nieuwe technologie die met slechts één beweging een jeugdige en gezonde uitstraling geeft! Het zorgt voor hydratatie en elasticiteit van het gebied rond de ogen en vermindert kraaienpootjes. Het biedt een natuurlijke dekking en een stralende natuurlijke uitstraling terwijl tekenen van vermoeidheid verdwijnen! Het beste gedeelte? Het vermindert zichtbaar donkere kringen tot 52% in slechts 60 dagen!* Ook geschikt voor mannen met donkere kringen omdat het deze vermindert en bedekt, wat een natuurlijke uitstraling geeft. Tip: Gebruik CC Complete Cream for Eyes met/of in plaats van een concealer. * Onderzoek uitgevoerd door de Universiteit van Athene bij een steekproef van 21 vrouwen. 7 van de 10 vrouwen ervoeren een vermindering van 52% van de donkere kringen in 60 dagen!

15 ml


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.