Gratis verzending en retour | Gratis 2 samples naar keuze | Voor 22:00 besteld = morgen in huis | Grootste beauty-assortiment

Starter Pack Zwart met Magic Cap
Deodorant

15 ml
€ 14,95
Op voorraadGratis verzending vanaf € 20,00
Art-Nr.1029194

Starter Pack Zwart- de perfecte kennismaking nuud + Magic Cap

Dit is nuud's Starter Pack. Perfect om mee te beginnen. Er zit één tube nuud in met 15ml crème. Genoeg voor gemiddeld 7 weken natuurlijk frisse oksels. Let op: gebruik per oksel een kloddertje nuud ter grootte van een erwt. Dat is echt genoeg en zo blijven je oksels lekker vrij ademen.

Het kartonnen doosje is gemaakt van biologisch afbreekbaar karton. De tubes zijn gemaakt van 100% recyclebaar bioplastic uit suikerriet.

De Magic Cap
Waarom nuud hun Magic Cap zo heeft genoemd? De cap maakt een deo-stick van nuud's tube. Je hoeft de nuud crème niet meer met je vingers te smeren. De cap is gemaakt van suikerriet. En hij helpt je met perfect doseren. Je kunt ‘m blijven hergebruiken ennnn het is ook nog eens een geweldige dop; je sluit je tube er 100% mee af. Dat is toch behoorlijk magisch?

15 ml


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.