Gratis verzending en retour | Gratis 2 samples naar keuze | Voor 22:00 besteld = morgen in huis | Grootste beauty-assortiment

AlienGoddess Eau de Parfum Set
Eau de parfum

Adviesprijs€ 89,71
€ 71,76
Je bespaart 20%
Binnenkort weer leverbaarGratis verzending
+ cadeau
Art-Nr.499234

In een tijd waarin mensen licht in de duisternis zoeken, baant een Zonnegodin de weg naar een wonderbaarlijke maar ware bestemming. In perfecte harmonie met lichaam en ziel is zij klaar om de wereld om haar heen te vergroten met glorie, vrijgevigheid en welwillendheid met Alien Goddess. Ze brengt haar levengevende kracht en schoonheid naar een dorre planeet met haar gouden bloem als een helend geschenk aan de wereld en een universele oproep aan alle vrouwen. Alien Goddess is een goddelijk Floraal Amberachtig Houterig Eau de Parfum, een heilige belofte van vrouwelijkheid en hoop. Alien Goddess, een universele oproep aan alle vrouwen. Creëer het buitengewone.

bij besteding vanaf  € 65,- aan Mugler-producten.*

*Eén cadeau per klant. Niet geldig bij producten van Douglas-partners. Op=op.Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.