Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

MyHappyToy Mascara
Mascara

13 ml
€ 28,90
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.477302
Kleur13 ml

De Diego dalla Palma MyHappyToy Mascara is de mascara die jij MOET hebben. Dit grote roze gevaarte doet precies wat jij ervan verwacht: geeft lengte, volume én krul aan de wimpers. Een opvallende mascara voor adembenemende wimpers en een verleidelijke oogopslag.

De MyHappyToy Mascara is de trotse opvolger van de populaire MyToyBoy Mascara. Ook deze mascara is weer 17cm (!) lang, maar ze zijn zeker niet hetzelfde. De MyHappyToy Mascara heeft 5D-action technology, wat betekent dat het een 24-uurs formule is, geen klontjes achterlaat, krul geeft aan de wimpers, volume geeft aan de wimpers en de natuurlijke groei van de wimpers bevordert binnen 30 dagen dankzij het wimperserum in de formule. Een hele mond vol, maar je wimpers zullen dus voller en langer ogen met én zonder mascara!

Het grootste verschil tussen de MyHappyToy Mascara en de MyToyBoy Mascara is het borsteltje. De borstel van deze mascara is namelijk volledig van siliconen gemaakt en heeft twee verschillende soorten borstelhaartjes. De haartjes aan het uiteinde van de borstel zijn iets langer dan aan de binnenkant en ook de vorm van de borstel is een beetje gebogen. De bovenkant is een stuk smaller dan de onderkant. Dit is echter bewust, zodat echt elk haartje voorzien wordt van een laagje mascara.

Highlights:

* Intens zwarte formule
* Formule verrijkt met wimperserum, binnen 30 dagen resultaat
* 5D-action technology
* 17cm (!) lang, dus je kunt er ook lang mee doen
* Siliconen borsteltje

13 ml


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.