Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

The Littles™ Night Out
Gezichtsverzorgingsset

1 stuk
€ 46,00
Op voorraadGeen verzendkosten
Siliconen Vrij
Vrij Van Parabenen
Antioxidanten
Art-Nr.496233
LeeftijdAlle Leeftijden
Effectverhelderend, Verfijning
Huid typeAlle Huidtypes
EigenschapRepareren, Antioxidant, Hydraterend, Poriën Verfijnen
KenmerkenSiliconen Vrij, Vrij Van Parabenen, Antioxidanten, Parfum Vrij
ToepassingsgebiedGezicht

The Littles™ Night Out van Drunk Elephant

Wat het is:
Vier van onze favoriete Littles gaan aan het werk om de huid te herstellen, egaal te maken en te hydrateren terwijl je slaapt.
Was de dag weg met Beste™ No. 9. Gebruik daarna een smoothie van T.L.C. Framboos™, B-Hydra™ en Protini™ voor een egale, stevige en gehydrateerde huid.
Beste™ No. 9 verwijdert alle sporen van make-up en vuil, T.L.C. Framboos™ herstelt de doffe, verstopte huid zichtbaar, B-Hydra™ voedt de dorstige huid en Protini™ verbetert het aanzien van de teint, textuur en stevigheid van de huid.

Wat je nog meer moet weten:
Bij Drunk Elephant, zien we onze huidverzorgingsroutines als smoothies. Luister even naar wat we te zeggen hebben: Ze zijn goed voor je, ze zijn gemakkelijk te mixen en je kunt het recept veranderen wanneer je maar wilt. Plus, elk product is biocompatibel met de huid, wat betekent dat ze zeer goed opneembaar zijn.

Wat erin zit:

  • Beste™ No. 9 Jelly Cleanser, 60 ml/2 fl oz

Een innovatieve gelreiniger die alle sporen van make-up, overtollige olie, vervuiling en ander vuil van de dag verwijdert. Vermijd direct contact met de ogen. Bij contact met de ogen onmiddellijk uitspoelen.
 

  • T.L.C. Framboos™ Glycolic Night Serum, 8 ml/0,27 fl oz

Een hightech AHA/BHA-gel die de doffe, verstopte huid herstelt door de dode huidcellen voorzichtig te verwijderen. WAARSCHUWING: Alleen gebruiken zoals aangegeven. Vermijd contact met de ogen. Stop het gebruik onmiddellijk als er irritatie optreedt en raadpleeg een arts. Gebruik dagelijks een zonnebrandcrème tijdens het gebruik van dit product en gedurende een week na het stoppen van het gebruik. Het contact van het product met de huid moet van beperkte frequentie of duur zijn.
 

  • B-Hydra™ Intensive Hydration Serum, 8 ml/0,27 fl oz

Dit ultra-hydraterende serum is als een koel glas water voor de dorstige huid, verrijkt de teint en verbetert het aanzien van de textuur en tint van de huid.
 

  • Protini™ Polypeptide Cream, 15 ml/0,5 fl oz

Deze baanbrekende proteïne-gezichtscrème combineert een ongekende reeks en concentratie van signaalpeptiden, groeifactoren, aminozuren en pygmee-waterlelie voor onmiddellijke verbetering van het aanzien van de teint, textuur en stevigheid.Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.

1 stuk


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.