Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Geniet van -20%* op bijna alle geuren & -25%* op bijna alle huidverzorging (bij aankoop vanaf 2 producten)! 🍋

Promoset HY-ÖL & Phytoactive Hydro Base
Gezichtsreiniging

€ 43,17
€ 43,17 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Binnenkort weer leverbaarGeen verzendkosten
Binnenkort weer leverbaar
Art-Nr.474350
Huid typeAlle Huidtypes
EigenschapVerduidelijkend
ToepassingsgebiedGezicht

HY-ÖL®
voor elk huidtype

BABOR heeft de natuurlijke reinigingskrachten van water en olie met elkaar verbonden en een voor de cosmeticamarkt revolutionair 2-fasendieptereinigingssysteem ontwikkeld.

De hydrofiele reinigingsolie HY-ÖL® combineert puur natuurlijke oliën van soja, sesam en pinda met Quillaja-extract ter ondersteuning van de reiniging. HY-ÖL® wordt gebruikt in combinatie met het op het persoonlijke huidbeeld afgestemde, extra verzorgende ingrediënt Phytoactive, dat zowel in olie als in water oplosbare verontreinigingen grondig en op milde wijze verwijdert. Het resultaat: een zichtbaar schone en zachte huid die niet gespannen is.


PHYTOACTIVE HYDRO BASE
voor droge huid

Phytoactive Hydro Base is de verzorgende toevoeging voor BABOR HY-ÖL® -reiniger voor een droge huid. Speciaal geselecteerde kruidenessences als munt, berk en rozemarijn vitaliseren en verfrissen de huid. Met agrimonie-extract en speciaal geëxtraheerd appelwater.

Het resultaat: de huid ziet er tot in de poriën schoon en rozig fris uit.Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.