Gratis verzending en retour  |  Kies altijd 2 gratis samples  |  Vóór 22:00 besteld = morgen in huis  |  Het grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Milky amber gua sha
Gezichtsmassage apparaat

1 stuk
€ 289,00
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.462914
ToepassingsgebiedGezicht

Creëer je eigen verzorgingsritueel met de luxueuze en unieke gua sha gezichtsmassagesteen van CRYSTALLOVE, die gemaakt is van Baltisch barnsteen. De massagesteen reduceert zwellingen en wallen onder je ogen en maakt je huid elastisch, fris en glanzend. De massage stimuleert de lymfedrainaige en doorbloeding, zodat de huid meer zuurstof krijgt en wordt ontdaan van gifstoffen. De gezichtsspieren ontspannen en rimpels verdwijnen. Werkt liftend en verbetert de ovalen gezichtsvorm. Versterkt de contouren van de jukbeenderen en lift ingezakte wenkbrauwbogen. Daarnaast heeft iedere barnsteen zijn natuurlijke, unieke kleur en uitzonderlijke eigenschappen. De energie in de barnsteen brengt je tot rust en herstelt het evenwicht. Ideaal voor alle typen gezichtshuid.
Dankzij de aanwezigheid van kostbaar barnsteenzuur, dat een aantal genezende eigenschappen heeft, is de steen bacteriedodend en doeltreffend tegen vrije radicalen, zodat de huid weer stevig en elastisch wordt. Het is een product van de hoogste kwaliteit dat met de hand geslepen en volledig met de hand gemaakt is.
-afmetingen: 8.5cm x 5.5cm x 0.5cm
-kleur: citroen
                                                                                                                                                                                                                                                                                BARNSTEEN volgens ALTERNATIEVE GENEESKUNDE
- helpt tegen huidproblemen, puistjes en bacteriële infecties
- stimuleert de stofwisseling en zuivert lichaam, geest en ziel
- herstelt rust en evenwicht

1 stuk


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.