Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Trigger Dune
Kamer geur

500 ml
Adviesprijs€ 45,98
€ 36,78
Je bespaart 20%
Online beschikbaar
1000 ml
Adviesprijs€ 72,60
€ 58,08
Je bespaart 20%
Beste Prijs
Online beschikbaar
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.135899
GeurnootOriëntaal, Houtachtig
Cadeau voorVerjaardag, Een bedankje, Jubileum

Trigger Dune van Annatwelve

Het trigger-formaat is een praktische, amberkleurige sprayflacon, bestemd voor wie op elk moment van de dag of tijdens exclusieve evenementen een unieke sfeer wil creëren. Met een paar verstuivingen van het parfum rechtstreeks op gordijnen, tapijten en stoffen komt een langdurige en onmiddellijk herkenbare olfactorische noot vrij in de omgeving. Het trekkerformaat is gemaakt van 100% recycleerbaar materiaal.

Dune: De schoonheid van een sterrenhemel in de woestijn.De intense en vurige sensualiteit van oud hout wordt versterkt door benzoë en gevierd door Somalische zwarte wierook. Delicate geuren van roos ontmoeten de zoetheid van framboos en de verleiding van geranium en gaan dan op in dat hart van saffraan dat herinnert aan sterrennachten in de woestijn.

500 ml


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.