Gratis verzending en retour    Gratis samples    De mooiste cadeaus    Grootste beauty-assortiment

Special Zilver Care Conditioner
Conditioner

300 ml
€ 7,49
Op voorraadGratis verzending vanaf € 20,00
Art-Nr.402593

De Andrélon Zilver Care Conditioner, verrijkt met keratine en amandelolie, vermindert de gele gloed en voedt het haar.  • Andrélon Special Zilver Care Conditioner voor een mooie, natuurlijke kleur
  • Andrélon Zilver Care Conditioner is verrijkt met keratine en amandelolie
  • Deze voedende conditioner vermindert de gele gloed in je haar
  • Lichtgewicht conditioner voor blond (geverfd), wit of grijs haar
  • Voor gezond glanzend, makkelijk doorkambaar haar dat heerlijk ruikt
  • De fles van Zilver Care Conditioner is 100% gerecycled en recyclebaar


Andrélon Special Zilver Care Conditioner heeft een blauw-paarse kleur die de gele gloed in blond (geverfd), grijs of wit haar neutraliseert. De Andrélon Zilver Care Conditioner, met plantaardige ontklittende bestanddelen, is verrijkt met keratine en amandelolie. Bepaalde haartypes zoals blond (geverfd), wit of grijs haar hebben de neiging een gelige gloed te krijgen. Andrélon Zilver Care Conditioner vermindert de gele gloed in je haar, voedt het haar en zorgt ervoor dat de natuurlijke glans in je haar wordt geactiveerd. De verbeterde lichtgewicht conditioner dringt door tot in de kern van het haar. Dit terwijl andere oliën juist op je haar blijven liggen en hierdoor verzwarend kunnen werken. Resultaat: gezond glanzend haar, met verminderde gele gloed. Gebruik voor een optimaal resultaat voor blond (geverfd), grijs of wit haar ook de andere producten voor haarverzorging uit de Andrélon Zilver Care lijn.

Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland en kent een rijke geschiedenis van meer dan 80 jaar. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners, treatments, kleurmaskers en stylingproducten biedt Andrélon verzorging voor elk type haar.

Andrélon kent een rijke geschiedenis die terug gaat naar 1940. Kapper André de Jong maakte destijds zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. Dit groeide uit tot een landelijk bekend merk voor haarverzorging dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse badkamer. Andrélon is zich de afgelopen jaren blijven ontwikkelen en sinds kort heeft Andrélon een andere fles! Deze is recyclebaar en gemaakt van 100% gerecycled plastic*. Dit zorgt én voor stralend haar én is beter voor de planeet. Andrélon laat haar stralen. *M.u.v. de dop.
300 ml


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.