Gratis verzending en retour | Gratis 2 samples naar keuze | Voor 22:00 besteld = morgen in huis | Grootste beauty-assortiment

Fantastische Fixatie Haarmousse

200 ml
€ 3,99
Binnenkort weer leverbaarGratis verzending vanaf € 20,00
Art-Nr.402618

Voor langdurige extra versteviging, 24/7 hold en volume vanaf de haaraanzet. Rijke voeding voor droog of beschadigd haar Speciaal  voor het herstel en verzorging van (zeer) beschadigd haar</li><li>Andrélon Styling Haarmousse met een mix van aloë vera en avocado

- Dringt door tot in de kern van het haar

- Voedt en herstelt het haar van binnenuit

- Geeft beschadigd haar extra intensieve verzorging die het nodig heeft

- Voor langdurige extra versteviging, 24/7 hold en volume vanaf de haaraanzet gebruik je Andrélon Styling Haarmousse. De mousse geeft je haar versteviging gedurende de hele dag en helpt het haar te beschermen tegen de hitte van de föhn. Met de producten uit de Fantastische Fixatie-lijn geef je een extra sterke versteviging aan je coupe. Resultaat: een fantastische fixatie, gedurende de hele dag.

Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van meer dan 75 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven.
In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 75 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging.
Vernieuwing is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos, conditioners en stylingproducten.

200 ml


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.