Gratis verzending en retour | Gratis 2 samples naar keuze | Voor 22:00 besteld = morgen in huis | Grootste beauty-assortiment

Bodyifying Foam
Haarmousse

200 ml
€ 26,99
Op voorraadGratis verzending
Art-Nr.238297

NIOXIN 3D Styling Bodifying Foam is een styling mousse die zorgt voor een handelbaar volume en hold. Dit professionele styling product voor dunner wordend haar met ProThick technologie beschermt de haardichtheid en creëert zo voller uitziend haar. Ook verbetert het product het haarvolume, waardoor het haar zacht aanvoelt en statische elektriciteit onder controle houdt.

Voordelen:
• Professionele haarverdikkende mousse voor voller en volumineuzer uitziend haar
• Aanbevolen voor meer handelbaar haar, body en hold
• Dermatologisch getest

NIOXIN biedt geavanceerde verzorging aan dunner wordend haar. De NIOXIN-producten zijn ontwikkeld om haar vanaf de basis te versterken, te voeden en te herstellen. De perfecte basis voor dikker, voller uitziend haar. Ervaar het 3D Care Systeem: het 3-delige systeem dat speciaal is geproduceerd om derma, density en diameter aan te pakken. Voor dikker, voller uitziend haar binnen 30 dagen.

3D Care Systeem 1: voor normaal tot dun uitziend haar, fijn en onbehandeld haar
3D Care Systeem 2: voor zichtbaar dunner wordend haar, fijn en natuurlijk haar
3D Care Systeem 3: voor normaal tot dun uitziend haar dat fijn en chemisch behandeld is
3D Care Systeem 4: voor zichtbaar dunner wordend haar, fijn en chemisch behandeld haar
3D Care Systeem 5: voor normaal tot dun uitziend haar dat medium tot dik is
3D Care Systeem 6: voor zichtbaar dunner wordend haar, normaal tot dik haar

Daarnaast biedt NIOXIN ook extra verzorging aan voor jouw haar met de 3D Intensive Care of de 3D Expert Care producten. Ben je op zoek naar goede stylingsproducten? Kies dan voor de NIOXIN 3D Stylinglijn.
 

200 ml


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.