Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren
Lentevoordeel: 20% op BIJNA ALLES! 🌼

Silky Locks
Haardroger

1 pieces
€ 45,00
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.308265
Wil je gratis een oud elektrisch of elektronisch apparaat recyclen? Lees dan hier hoe dat werkt!

Ionische haardroger

Deze innovatieve ionische haardroger maakt het mogelijk om je haar sneller te drogen en te stylen, zonder het uit te drogen of te beschadigen. Pluis wordt geëlimineerd, en het vochtgehalte van je haar blijft optimaal in balans. En dankzij de bijgeleverde concentrator en diffuser kun je je haar zeer precies stylen, of juist meer veerkracht en volume geven. Het resultaat: mooie, glanzende en perfect gestylde lokken, elke dag weer!

 

  • Compact & lichtgewicht design
  • Krachtige DC motor (2200W / 110 km/u)
  • 6 snelheden, 8 hittestanden en cool shot
  • Innovatief Smart Touch Display
  • Inclusief concentrator en diffuser

 

Haardroger met Ionic Technology

Je haar bevat zowel positieve als negatieve ionen. Maar activiteiten zoals je haar kammen en droogwrijven zorgen ervoor dat de negatieve ionen worden afgebroken. En wanneer er voornamelijk positieve ionen in je haar zitten, resulteert dit in pluizig, droog, dof en statisch haar. Om dit te voorkomen is Silk’n SilkyLocks 2200W haardroger uitgerust met Ionic Technology. Tijdens het föhnen worden negatieve ionen geactiveerd en verspreid, die je haar omhullen en optimaal beschermen. De negatieve ionen zorgen ervoor dat de haarschubben zich sluiten, waardoor het zacht en glanzend wordt.

AOPP & EHD

Als je haar aan te hoge temperaturen wordt blootgesteld, kan het uitdrogen of in zeer extreme gevallen zelfs verbranden. Met Silk’n SilkyLocks 2200W haardroger heb je daar geen last van! De haardroger is voorzien van de AOPP en EHD technologieën. De AOPP (Active Overheating Protection) technologie garandeert het automatisch uitschakelen van de haardroger, om deze te beschermen tegen oververhitting. Na circa 15 minuten kan hij opnieuw worden gebruikt. EHD (Equilibrium Heat Distribution) brengt de warmte in balans om het haar te beschermen tegen verbranding en laat het haar sneller drogen.

Comfortabel drogen én stylen

De Silk’n SilkyLocks 2200W ionische haardroger heeft een compact, lichtgewicht design en is, mede dankzij het Smart Touch Display, zeer makkelijk in gebruik. Met maar liefst 6 snelheden en 8 hittestanden kun je deze haardroger volledig naar je persoonlijke wensen en behoeften instellen. Silk’n SilkyLocks 2200W wordt geleverd inclusief een concentrator om je haar steil te maken en in model te brengen, en een diffuser voor veerkrachtige, volumineuze golven.

Optimale bescherming

Te veel hitte kan je haar sterk uitdrogen, waardoor het dof, pluizig en statisch wordt. Maar dankzij de Temperature Lock functie heb je hier met de Silk’n SilkyLocks 2200W haardroger geen last van. Je haar wordt snel droog bij een constante temperatuur, en de vochtbalans wordt in stand gehouden. Gebruik aan het einde van je haardroogsessie de Cool Shot; de koude luchtstroom zorgt ervoor dat de haarschubben zich sluiten, waardoor je haar nog mooier gaat glanzen.

1 pieces