Gratis verzending en retour | Gratis 2 samples naar keuze | Voor 22:00 besteld = morgen in huis | Grootste beauty-assortiment

F74 Regeneration Intense
Gezichtscrème

60 ml
€ 69,95
Op voorraadGratis verzending
Art-Nr.292373
Met de nieuwe OLIVEDA lijn "Regeneration Intense" en het wereldwijd unieke actieve complex "Intelligence of Nature" heeft OLIVEDA Olive Tree Pharmacy een volledig nieuwe generatie gezichtscrème ontworpen, de F74. Het maakt geen onderscheid tussen huidtypes, maar herkent de individuele bouwstenen van de huid door zijn eigen actieve complex "Intelligentie van de Natuur" en regenereert en brengt in evenwicht. OLIVEDA Olive Tree Pharmacy werkt hiervoor met natuurlijke, zeer bio-actieve ingrediënten die in synergie met elkaar werken, de cellen beschermen en de natuurlijke huidveroudering tegengaan. De F74 is een luxueuze rijke gezichtsverzorging en werd ontworpen zonder bijkomende parfums. Intensief regenererende gezichtscrème, die intuïtief de bouwplaatsen van de huid herkent en zo bijdraagt aan een evenwichtige, stralend mooie huid. Lijntjes en rimpels zijn zichtbaar verminderd.
60 ml


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.