Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Sheer Indulgence Extra Lip Tint Set
Lipstain

1 pieces
€ 68,33
€ 68,33 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Geen verzendkosten
Binnenkort weer leverbaar
Art-Nr.268298

Wat het is: Meer dan een balsem - een getinte behandeling met alle extra's, plus een essentiële scrub om de lippen de hele winter lang glad en zacht te houden. Het Extra Lip Tint trio combineert de hydratatie van je favoriete balsem met de weelderige kleur van je favoriete lip tint, dankzij een mix van zes krachtige oliën.

Set bestaat uit: Drie full-size Extra Lip Tints (in Bare Pink, Bare Raspberry, en Bare Punch) en één Lip Exfoliator Accessoire.

Vrij van: Parabenen, ftalaten, sulfaten, dierlijke ingrediënten, gluten, sulfieten, siliconen, minerale olie, triclosan, formaldehyde

Wat het doet: Zichtbaar gladder en voller bij contact dankzij verzachtende emolliënten en vermindert fijne droogtelijntjes, terwijl de vochtbarrière van de lippen wordt versterkt.

Hoe te gebruiken: Borstel de lippen met Lip Exfoliator Accessory, indien nodig, om droge, schrale huid van de lippen te verwijderen. Breng Extra Lip Tint aan op de lippen, alleen voor een pure, gezonde kleur of samen met uw favoriete lipkleur voor een glanzende, zachte finish.

1 pieces


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.