Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Moncler Pour Femme
Eau de parfum

60 ml
€ 79,99
€ 63,99
€ 106,65 / 100 ml
, Inclusief BTW
100 ml
€ 120,00
€ 96,00
€ 96,00 / 100 ml
, Inclusief BTW
150 ml
€ 180,00
€ 144,00
€ 96,00 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.297281
GeurnootBloemig, Houtachtig
TopnootBergamot
HartnootJasmijn, Heliotroop
BasisnootHout, Vanille
NavulbaarJa
RefillNee
Product typePompfles
Cadeau voorVerjaardag

Moncler Pour Femme, een bloemige houtachtige muskusachtige geur, opent met de frisse sensatie van het exclusieve Powdery Snow-akkoord - dat doet denken aan de schoonheid van vers gevallen sneeuw. Opgetild met de uitstraling van Bergamot, evolueert het door een boeket van witte bloemen - Jasmine Sambac en Heliotroop - om zich halsoverkop in de omarming van het exclusieve Mountain Woods-akkoord te storten. 
De luxueuze drydown versmelt met natuurlijke vanilline, voor een vrouwelijke allure. De geur wordt getoond in een unieke 'borraccia' flesvormige fles omringd met een geribbelde zilveren kast en dop - een utilitaire echo van Moncler's bergbeklimmingsoorsprong en de iconische gewatteerde constructie van een Moncler-jas

Een LED-scherm siert de fles van de oplaadbare 150ml-editie van de Moncler Pour Homme Eau de Parfum, met een verlicht berichtenpaneel dat kan worden aangepast via een Bluetooth-smartphone-app. Met deze speelse innovatie kunt u een persoonlijke notitie schrijven die in scrollende rode letters over de spiegelende gevel van de fles verschijnt wanneer deze wordt geactiveerd door de Moncler-logovormige drukknop in het wit. 
Perfect voor een bijnaam, speciale boodschap of vakantiegroet, deze exclusieve technologische ontwerpfunctie is een blijvende echo van de Moncler-geest: van de bergen tot de stad.  

100 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.