Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Loofah Sponge Brush
Reinigingstool

1 stuk
€ 16,94
Binnenkort weer leverbaarGratis verzending vanaf € 20,00
We laten je graag per e-mail weten wanneer het artikel weer beschikbaar is.
Art-Nr.656942
KleurLoofah Sponge Brush
Natuurlijke reiniging van de huid met de YÙ Beauty Loofah spons:
  • Droog en vochtig toepasbaar
  • Zuivere natuurspons ook geschikt voor de zeer gevoelige huid
  • Geschikt om te schuimen en te reinigen

De YÙ sponsborstel is voorzien van een natuurlijke spons van de zogenaamde sponskalebas of loofah kalebas. Loofah is een oude nuttige plant. De YÙ Loofah natuurspons bestaat uitsluitend uit de gedroogde binnenste bestanddelen van de Loofah kalebas en is 100% natuurlijk. Daarom is de toepassing op zowel de normale als de gevoelige huid met de Loofah spons ideaal.

YÙ Loofah Natural Sponge voor een zachte maar grondige reiniging

De aangename massage met de YÙ natuurspons verbetert de doorbloeding van de huid en leidt tot een beter huidbeeld. De Loofah spons reinigt de huid zacht maar grondig en verwijdert voorzichtig alle dode huidcellen. Zo kunnen huidonzuiverheden op lange termijn worden verminderd. Kleine scheerplekjes of puistjes op de rug en op het hele lichaam worden zichtbaar minder. Op de huid voelt de zuivere lichaamsverzorging volkomen natuurlijk en gewoonweg aangenaam aan. In tegenstelling tot gewone sponzen heeft de YÙ Loofah Natural Sponge een comfortabele handgreep die het mogelijk maakt zachtjes te schuimen en meer flexibiliteit te bieden. Hij is dus ook bij uitstek geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit of voor zwangere vrouwen.
Bovendien kan de wonderbaarlijke sponsborstel worden gebruikt, overigens uitstekend voor de behandeling van eelt op de voeten. Daarvoor moet het echter droog zijn.
Loofah Sponge Brush