Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Dry Brush Natural
Reinigingstool

1 stuk
€ 16,94
Binnenkort weer leverbaarGratis verzending vanaf € 20,00
We laten je graag per e-mail weten wanneer het artikel weer beschikbaar is.
Art-Nr.656940
Een gezonde huid en meer welzijn met de YÙ Beauty droogborstel, de praktische handgreep vereenvoudigt het masseren van moeilijk bereikbare plaatsen, bevordert de microcirculatie en helpt cellulitis te verminderen, heeft een ontgiftend effect en maakt de huid zichtbaar gladder en beter.

Droog borstelen is een eenvoudige en effectieve manier om de gezondheid van lichaam en huid te ondersteunen. De behandeling met het lichaamsverzorgingsmiddel heeft een positief effect op het uiterlijk van de huid en op het lichamelijk en geestelijk welzijn. De massage met de droge borstel stimuleert het lymfestelsel. Daarbij worden ook de lichaamseigen ontgifting en zuivering gestimuleerd. Van droog borstelen wordt gezegd dat het bijzonder effectief is tegen cellulitis. Bij regelmatig gebruik vermindert het de schommelingen in de bloedsomloop en verbetert het de kwaliteit van de slaap. Acute stressgerelateerde klachten zoals hoofdpijn, nervositeit en vermoeidheid kunnen ook worden verlicht.

De massage met de YÙ Beauty droge borstel met handvat leidt tot een gladdere en strakkere huid. Het wordt ook steeds elastischer en soepeler, het bindweefsel wordt verstevigd en ziet er daardoor gladder uit. Op het huidoppervlak heeft de droge borstel van YÙ Beauty een aangenaam peelend effect. Dode huidschilfers kunnen worden verwijderd en huidonzuiverheden kunnen worden verminderd.

De YÙ Beauty droogborstel met handvat is gemaakt van zuiver natuurlijke vezels en hout. Voor de fabrikant is een ecologische en eerlijke productiemethode een echte hartenwens. Daarom vermijdt YÙ Beauty volledig synthetische ingrediënten en zorgt het voor eerlijke arbeidsomstandigheden in de hele toeleveringsketen. Ook de factoren duurzaamheid en gebruiksgemak spelen een belangrijke rol. Het handvat maakt het gemakkelijker om moeilijk bereikbare plaatsen te masseren. In tegenstelling tot de droge borstel met massagenoppen, kan deze borstel naar wens met of zonder handvat worden gebruikt.
Dry Brush Natural