Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Peeling
Masker

30 ml
€ 13,91
€ 46,37 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.088140

Een echte boost, met name voor de vette huid. In dit biologisch gecertificeerde peelingmasker van La Fare 1789 wordt intensieve reiniging gecombineerd met voedende en kalmerende verzorging. Met dit peelingmasker tovert u een stralende, nieuwe huid tevoorschijn in slechts een paar minuten tijd.
De huid is altijd aan het werk. Huidcellen vernieuwen zich elke dag. Zij banen zich een weg naar het huidoppervlak en daar laten ze los.
Sommige huidcellen echter, blijven op de huid plakken. Dit is dan ook de reden dat de huid op den duur wat droog kan aanvoelen en er dof kan uitzien.
De oplossing is binnen handbereik in de vorm van dit Peeling Face Mask.
Kaoline is een krachtige Chinese klei die overtollig talg absorbeert.
Wortel heeft een revitaliserende werking op de huid.
Sheaboter en macademiaolie werken beiden intensief voedend en beschermend.La Fare 1789 staat voor biologische huidverzorging met ingrediënten afkomstig uit de Provence.Alle producten van La Fare 1789 worden geproduceerd met ingrediënten uit gecertificeerd biologische landbouw en gecontroleerd door Ecocert en Cosmebio.De oprichters van La Fare wilden producten ontwikkelen met ingrediënten uit hun eigen tuin en al deze heerlijke producten zijn dan ook verrijkt met diverse natuurlijke zachtmakers zoals zoete amandelolie, rozen, tijm en sheaboter.Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
30 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.