Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

The Australian Pink Clay Icons
Gezichtsverzorging

1 stuk
€ 85,40
€ 85,40 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Geen verzendkosten
Uitverkocht
Art-Nr.768240
De originele legendarische Australian Pink Clay Icons set van Sand & Sky. Een krachtig zuiverend trio, ontworpen om u van kop tot teen te laten stralen.

Porefining Face Mask:
Het Australian Pink Clay Mask van Sand & Sky is een 4-in-1 formule die de poriën vernauwt, een doffe teint stimuleert en direct de glans versterkt, in slechts 10 minuten! Niet voor niets is dit masker legendarisch. Het is de geheime tool voor een heldere huid.

Smoothing Body Sand:
Deze super gladmakende 4-in-1 formule is uw one-stop-shop voor een superzachte touch-me huid. Zuiver uw huid met Australische roze klei, scrub en verzacht ze met kokosnoot en hydrateer ze met virgin Macadamia-olie. Biologisch afbreekbare Mica Glitter zorgt direct voor een golden hour glow.

Flash Perfection Exfoliator:
Deze zachte scrubbehandeling met drievoudige werking maakt gebruik van de kracht van Australische roze klei, botanische oliën en AHA-rijke fruitextracten om uw huid in slechts 5 minuten te detoxen, te scrubben en te vernieuwen.

Belangrijkste voordelen:
  • Verfijn uw huidporiën met het Porefining Face Mask van Sand & Sky: de cult Pink Clay Face Mask absorbeert toxines, vuildeeltjes en olie. Het is de remedie voor een doffe huid. U kunt rekenen op een stralende teint, minder zichtbare poriën en minder verstoppingen.
  • Vernieuw uw huid met de Flash Perfection Exfoliator van Sand & Sky: Deze soepele exfoliator vernieuwt en scrubt de huid met een killer combo van fysische en chemische exfoliërende stoffen. Voor een gladde, egale en zuivere huid in enkele seconden.
  • Verzacht en versoepel uw huid met Smoothing Body Sand van Sand & Sky: Met deze Australische roze klei met glitter Body Scrub wordt de huid direct geëgaliseerd en wordt het lichaam ontgift voor een stootvrij lichaam. Voor een instant golden hour glow.
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.