Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Smoothing Base Filler
Nagellak

1 stuk
€ 10,90
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.866827
Kleur202 - Transparent Pink
De Diego Dalla Palma Smoothing Base Filler is een gekleurde base coat en filler in één! De formule versterkt de nagels, egaliseert oneffenheden, maakt het nageloppervlak gladder, herstelt, verzorgt en beschermt kwetsbare en geribbelde nagels.

Met een gepatenteerd kwastje waarmee de alk heel eenvoudig, snel en nauwkeurig kan worden aangebracht. Het driehoekige en platte kwastje in speciale waaiervorm zorgt dat de lak in één beweging egaal wordt aangebracht over de hele nagellengte.

EIGENSCHAPPEN: Long lasting en droogt snel. ZONDER FORMALDEHYDE, ZONDER TOLUEEN, ZONDER CAMPHOR, ZONDER FTALATEN en PARABENEN VRIJ. Geschikt voor broze nagels. Stevig en zacht. Met 350 synthetische haartjes in speciale waaiervorm. Ergonomische dop voor een goede grip.
202 - Transparent Pink


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.