Gratis verzending en retour | Gratis 2 samples naar keuze | Voor 22:00 besteld = morgen in huis | Grootste beauty-assortiment

Genius Light
Gezichtsverzorgingsset

1 stuk
Adviesprijs€ 361,95
€ 275,00
Je bespaart 24%
Op voorraadGratis verzending
Art-Nr.052828
Wil je gratis een oud elektrisch of elektronisch apparaat recyclen? Lees dan hier hoe dat werkt!

Voor het eerst biedt Talika in één hightech masker met 8 verzorgingsprogramma’s waarbij 2 vooruitstrevende technologieën gecombineerd worden: Light Therapy® en Elektrostimulatie.

Light Therapy® - Gebaseerd op NASA onderzoek, heeft Talika ontdekt dat elke golflengte een specifieke, aangetoonde en vastgestelde positieve cosmetische eigenschap heeft. Zo voorkomt pulserend oranje licht rimpeltjes, gaat rood licht rode vlekken in het gelaat tegen, voorkomt blauw licht imperfecties en gaat groen licht vlekjes in het gezicht tegen.

Elektrostimulatie is een aangename verspreiding van elektrische impulsen (“liftende” of verzachtende werking) die het onderliggende huidweefsel stimuleren.

Elk verzorgingsprogramma van de Genius Light combineert de juiste kleuren licht en eventuele elektrostimulatie op een unieke wijze om zo een doeltreffend programma per huidprobleem aan te bieden.

De volgende verzorgingsprogramma’s zijn beschikbaar:
• Eerste rimpeltjes: Verstevigt de huid, vermindert rimpels en vergroot de doeltreffendheid van cosmetische behandelingen.
• Globale anti-veroudering: Verstevigt de huid, maakt rimpels glad en vergroot de doeltreffendheid van cosmetische behandelingen.
• Anti donkere plekken: Beperkt het verschijnen van vlekken in het gelaat en vergroot de doeltreffendheid van cosmetische behandelingen.
• Anti onzuiverheden: Werkt talg regulerend en verbetert de huidstructuur. Vergroot de doeltreffendheid van cosmetische behandelingen.
• Anti stress: Anti-rode vlekken. Vergroot de doeltreffendheid van cosmetische behandelingen.
• Detox: Helpt de teint te verhelderen en vergroot de doeltreffendheid van cosmetische behandelingen.
• After Sun: Kalmeert de huid en gaat rode vlekken tegen. Vergroot de doeltreffendheid van cosmetische behandelingen.
• Radiance boost: Verstevigt, verheldert en regenereert de huid. Vergroot de doeltreffendheid van cosmetische behandelingen.

De Genius Light is op te laden met de bijbehorende USB kabel. Een opgeladen batterij werkt zo’n 4 tot 6 uur. Met bijbehorende etui. Inclusief uitgebreide Nederlandstalige handleiding en garantiekaart.
1 stuk


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.