Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Geniet van -20%* op bijna alle geuren & -25%* op bijna alle huidverzorging (bij aankoop vanaf 2 producten)! 🍋

Nude + Red Hot Lips Mini Kit
Lipstick

1 stuk
€ 27,55
€ 25,70
€ 25,70 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Limited
Art-Nr.750724
KleurWaikiki Rose
Deze Nudestix-collectie bevat drie lipproducten in miniatuurformaat in klassieke tinten om u te helpen al uw favoriete liplooks te creëren. Met een Intense Matte Lip + Cheek Color-potlood, een Gel Color Lip + Cheek Balm en een Nude Plumping Lip Glacé lipgloss, combineert de Nude + Red Hot Lips Mini Kit al de bestverkopende texturen van Nudestix om ervoor te zorgen dat u klaar bent voor elke gelegenheid. Of u nu gaat voor een matrode liplook of een zachte glanzende mauve, gebruik uw Nude + Red Hot Lips Mini Kit om er tijdens de feestdagen hot uit te zien!

Bovendien kan elk multifunctioneel potlood worden gebruikt als lippenstift, lipliner, lipgloss en zelfs als crèmekleurige blush. Met zoveel manieren om de lippotloden Intense Matte en Gel te gebruiken, en met een Nude Plumping Lip Glacé-gloss om het helemaal af te maken, zal de Nude + Red Hot Lips Mini Kit bovenaan uw verlanglijstje staan!

Alle producten in de Nude + Red Hot Lips Mini Kit zijn dermatologisch getest voor de meest gevoelige huid en bevatten geen conserveringsmiddelen.
Waikiki Rose


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.