Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

SteamPodSteampod 3.0
Stijltang

873 g
€ 229,95
€ 26,34 / 100 g
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
+ cadeau
Art-Nr.838243

L’Oréal Professionnel Steampod 3.0 - Stijltang met stoomtechnologie

De L’Oréal Professionnel Steampod 3.0 is de derde generatie stijltang met gepatenteerde stoomtechnologie. De iconische stoomstijltang gebruikt de kracht en zachtheid van stoom om het haar in een handomdraai te transformeren en beschermen. Deze unieke werking zorgt voor een twee keer sneller en soepeler resultaat* en maar liefst 91% minder schade** dan bij gebruik zonder stoom. Creëer direct allerlei looks met een ongelofelijke zachtheid en glans, in combinatie met een lagere temperatuur dan gebruikelijk. De stoomtechnologie biedt optimaal respect voor de haarvezel, om deze in een gezonde conditie te houden.

De Steampod 3.0 heeft een praktisch 360° ronddraaiend snoer, voor beachy waves zonder gedoe. Deze derde generatie is 37% lichter en 14% dunner dan de voorganger en het geïntegreerde waterreservoir maakt de stoomstijltang makkelijk mee te nemen. Door de gepatenteerde technologie blijft de haarstijl langdurig in model, wat het haartype ook is, en voelt het fluweelachtig aan. Zelfs onhandelbaar haar wordt heerlijk zacht en het maken van natuurlijk golvend haar is makkelijker dan ooit tevoren.

* Instrumentele test vs. Steampod 3.0 zonder stoom en kam.
** Instrumentele test vs. Steampod 3.0 zonder stoom en kam, na 15 keer gebruik.

Key benefits

- 91% minder schade dan bij gebruik zonder stoom**.
- Twee keer sneller en twee keer soepeler*.
- Gepatenteerde stoomtechnologie.
- 360° ronddraaiend snoer.

Resultaat

Het haar is door middel van stoom in model gebracht, waardoor het gezonder blijft dan na gebruik van een reguliere stijltang. De haarvezel is zacht en glad en het haar blijft langdurig in model.

873 g

Eén cadeau per klant. Op=op.Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.