Gratis verzending en retour | Gratis 2 samples naar keuze | Voor 22:00 besteld = morgen in huis | Grootste beauty-assortiment

Ambre SolaireAmbre Solaire Kokos
Zelfbruinen

NAT.BR.SELF TAN DRY OIL
€ 17,99
Binnenkort weer leverbaarGratis verzending vanaf € 20,00
Art-Nr.785731
De Garnier Ambre Solaire 2-in-1 bi-phase Droge Zelfbruinende Olie verbruint en voedt uw huid. Verrijkt met voedende kokosolie, biedt het een stralende, natuurlijk bruine teint zonder strepen, die tot 1 week kan duren. Uw teint na gebruik van deze zelfbruiner verschijnt binnen 1 uur.

Tips in de zon:
Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag (tussen 11u en 15u). Blijf niet te lang in de zon, ook bij gebruik van een zonnebrandproduct, want deze biedt géén 100% bescherming. Om de bescherming te behouden regelmatig en royaal opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Baby's en jonge kinderen niet blootstellen aan direct zonlicht. Het is aanbevolen om een pet of hoed, T-shirt en zonnebril te dragen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon.
NAT.BR.SELF TAN DRY OIL


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.