Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

My Power Volume
Mascara

14 ml
€ 16,75
Online op voorraadGratis verzending vanaf € 20,00
Art-Nr.776992
KleurMY POWER VOLUME
De My Power Volume-Mascara van Deborah Milano biedt de perfecte combinatie van formule en borsteltje om zo het ultieme valse-wimper effect te kunnen geven.

De baanbrekende applicator van deze mascara heeft een dubbelzijdig ontwerp en combineert twee verschillende materialen in één ontwerp. Enerzijds geeft het deel met de vezelhaartjes intens, opbouwbaar volume en anderzijds zorgt het elastomeren kammetje voor lengte en een perfecte separatie van de wimpers. Gebruik beide kanten voor het perfecte “waaier effect” waardoor de wimpers er voller en langer uitzien en een flirterige oogopslag creëren. Het gebogen design van de applicator zorgt tevens voor een mooie, langhoudende krul.

Naast dat de unieke applicator voor een waar valse wimper effect zorgt, biedt de speciale formule uw wimpers de verzorging die ze nodig hebben. Passievrucht- en Marula-oliën voeden de wimpers vanaf de wortel en versterken en beschermen de wimpers tegen externe agressors. Verder houden bamboevezels de wimpers soepel houden en worden broze wimpers tegengegaan. Een gladde formule die niet klontert of schilfert en zorgt voor een langdurig, vol effect zonder uit te lopen.
MY POWER VOLUME