Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

10x Filters
Mond- en neusbescherming

1 stuk
€ 6,99
Binnenkort weer leverbaarGratis verzending vanaf € 20,00
We laten je graag per e-mail weten wanneer het artikel weer beschikbaar is.
Art-Nr.701318
Product typeMasker
Een pakje bevat tien filters. Deze Fashion Face Mask filters worden gebruikt in de katoenen mondmaskers, waar aan de binnenzijde een opening zit voor deze 3-laags filter. Door deze filter biedt het katoenen masker net zo veel bescherming als een chirurgisch mondmasker. De filters worden geleverd met 10 stuks in een gesealde verpakking.

Katoenen mondmaskers beschermen niet tegen virussen, echter helpen ze wel om verspreiding van slijm en speeksel tegen te houden. Hiermee is de kans om anderen te besmetten een stuk kleiner geworden. Kleine aerosolen die langer in de lucht zweven na bijvoorbeeld niezen of hoesten worden niet gefilterd door een katoenen mondmasker.

In het assortiment zijn de mondmaskers met mogelijkheid tot plaatsing van een 3-laags filter, waarmee een katoenen masker net zo goed beschermt als een chirurgisch mondmasker. De filters kunt u vervangen en het masker kan op 60 graden worden gewassen en daarmee worden herbruikt. Het filter gooit u meteen na gebruik weg. Doe dit ook indien het filter verzadigd raakt door vocht. U merkt dat als ademhalen lastiger wordt. Houd u daarom aan de regels voor gebruik van mondmaskers. Deze zijn te vinden op de site van het RIVM.

Gebruik alleen deze originele filters. Deze filters zijn op maat gemaakt voor deze mondkapjes. Bij gebruik van deze filters in andere mondkapjes kan de werking niet optimaal zijn als de maat niet precies past.
1 stuk