Gratis verzending en retour  |  Kies altijd 2 gratis samples  |  Vóór 22:00 besteld = morgen in huis  |  Het grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Profiteer nu van 20% korting* op ALLES ☕✏️📘

Mava-Med
Nagelverzorgingsset

5 ml
Adviesprijs€ 19,95
€ 15,96
Je bespaart 20%
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.037144
De Mava-Med Oplossing Voor Schimmelnagels van Mavala is een medisch hulpmiddel voor de behandeling van schimmelnagelinfecties (Kalknagels).

De “Instant Killer” formule van dit product stopt de ontwikkeling van de schimmel, waarbij het voorkomt dat deze zich verspreidt naar de andere nagels en de kwast. Het bestaat uit tea tree-olie waarvan is bewezen dat het de ontwikkeling van schimmelgevaren onderdrukt. Het bevat een mengsels van essentiële oliën (lavendel en eucalyptus) en melkzuur dat nagelverzuring vermindert waardoor het een ongunstige omgeving creëert voor de ontwikkeling van mycose; en ureum dat het voor de actieve ingrediënten mogelijk maakt om diep in de nagelplaat door te dringen.

Het dient ook als een fysieke barrière die de verspreiding van mycose tegenhoudt. Dit product is bedoeld voor extern gebruik en enkel van toepassing op de nagelplaat. Let wel op de houdbaarheidsdatum.
5 ml


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.