Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Light Day & Night
Gezichtscrème

50 ml
€ 28,73
€ 25,85
€ 51,70 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Prelaunch
Art-Nr.509365
De Talika SKINTELLIGENCE Intense Hydrating Light Cream is een lichtgewicht gezichtscrème voor zowel dag als nacht. De Hydrating Light Cream hydrateert, verzacht, verstevigt en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Met vitamine E met antioxidant werking. Verrijkt met prebiotica en probiotica voor het in balans brengen van het microbioom van de huid. Helpt de huid zichzelf te verdedigen en te regenereren. Vermindert micro-ontstekingen en roodheid van de huid.

De perfecte crème voor eenieder die de huid diep wil hydrateren en deze tegelijkertijd wil beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Voor een normale tot gecombineerde huid. 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Cruelty Free.

SKINTELLIGENCE
Talika’s SKINTELLIGENCE is de nieuwste generatie gezichtsverzorgingsproducten die helpt het microbioom van de huid terug in balans te brengen. Het microbioom is de verzamelnaam van goede micro-organismen op de huid (zoals bacteriën, virussen en gisten) die helpen de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en essentieel zijn voor het behoud van een mooie, egale en stralende huid.

Om de balans van het microbioom te herstellen, heeft Talika SKINTELLIGENCE gecreëerd; huidverzorging met een minimalistische ingrediëntenlijst om de huid terug te brengen naar zijn natuurlijke balans. Geformuleerd op basis van prebiotica die de groei en activiteit van goede bacteriën stimuleren.

Door de balans op de huid te herstellen, wordt de beschermende kracht van de huid ondersteund. De huid weet zich zo te weren tegen o.a. stress, (lucht)vervuiling en overmatige blootstelling aan de zon en zo lukt het de huid zich te beschermen tegen schade zoals fijne lijntjes, pigmentvlekjes, dehydratatie en rimpelvorming.  
50 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.