Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Hungarian Thermal Water Mineral-Rich Moisturizer
Gezichtscrème

50 ml
€ 60,00
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.110490
Hungarian Thermal Water Mineral-Rich Moisturizer is de 'Fountain of Youth' moisturizer van Peter Thomas Roth. De vochtinbrengende gezichtscrème maakt gebruik van de kracht van Hongaars thermaal water, plantaardige en moderne technologieën. Jarenlang kwamen mensen van ver om te genieten van de mineraalrijke fonteinen van het thermale water van Hongaarse spa's. Tegenwoordig gebruikt Peter het meest mineraalrijke thermale water op aarde van een geheime bron diep onder de Karpatische vallei van Hongarije, waar de aardkorst de dunste is, waardoor water de meeste mineralen absorbeert terwijl het naar de oppervlakte borrelt.

Doordrenkt met natuurlijke Hongaarse botanicals van zonnebloem, teunisbloem, perzik, abrikoos, duindoornbes en lijnzaadextracten, bioengineered botanicals Gatuline® RC (van Beech Tree Buds), Merospheres-V (van Rosemary) en DETOSKIN ™ (van Peonies) en een Bio-identiek Triple Lipid Complex.

De moisturizer helpt bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, ongelijkmatige teint en textuur. Voor een stevigere, gladdere, gezonder en jonger uitziende huid.

U ziet een steviger, gladder en jonger uitziende huid in 7 dagen.
50 ml