Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Ontdek nu onze zomerse geuren voor zonnige prijzen! ☀️

Unisex geurenLive the Life
Eau de parfum

15 ml
€ 24,68
€ 164,53 / 100 ml
, Inclusief BTW
Aanbieding
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.595019
KenmerkenClean Beauty
Live the Life Eau de Parfum van Walden Natural Perfumes is een 100% natuurlijk parfum met luxueus sandelhout en Chinese jasmijn.

Walden Parfum is veganistische natuurlijke parfum, gemaakt etherische oliën van planten en bloemen en de zachte natuurlijke graan alcohol. Geheel zonder chemische en synthetische ingrediënten. Alle parfum van Walden Natural Perfumes is veganistisch, dierproefvrij en vrij van hormoonverstorende ingrediënten.

Walden Perfumes worden ontwikkeld met 100% natuurlijke ingrediënten en gecreëerd volgens eeuwenoude tradities. De inspiratie voor de parfumeur van Walden is afkomstig uit het gelijknamige boek dat zo’n twee eeuwen geleden geschreven werd door Henry David Thoreau. In dit boek is de schrijver op zoek naar een leven dat meer in harmonie staat met de natuur. Walden Perfumes hecht veel waarde aan authenticiteit en creativiteit en alle parfums worden dan ook in kleine hoeveelheden en met de hand gemaakt.

In het midden van een zachte regen terwijl deze gedachten de overhand hadden, was ik plotseling gevoelig voor een dergelijke zoete en weldadige samenleving in de natuur, in het feit dat de druppels kletteren, en in elk geluid en zicht rond mijn huis, een oneindige en onverklaarbare vriendelijkheid allemaal in een keer als een sfeer die mij ondersteunt.'

Live the Life
Top: Bergamot, sinaasappel.
Hart: Viooltjes en tuberose.
Basis: Luxueus sandelhout, Braziliaans rozenhout en Chinese jasmijn.

Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
15 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.