Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

The No-Brainer
Gezichtsverzorging

1 stuk
€ 32,95
€ 32,95 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.546534
KenmerkenClean Beauty
ToepassingsgebiedGezicht
Cadeau voorKerstmis
De No-Brainer Set van The Ordinary bevat alle producten die u nodig heeft voor een stralende teint!

Buffet
De formule van Buffet bevat een scala aan ingrediënten die verschillende tekenen van veroudering tegelijkertijd bestrijden: Matrixyl 3.000-peptidecomplex (met palmitoyl-pentapeptide 35), Matrixyl Synthe'6-peptidecomplex (met palmitoyltripeptide-38), Syn-Ake-peptidecomplex (met dipeptide diaminobutyroylbenzylamidediacetaat), Relistase-peptidecomplex (met acetylarginyltryptophyl-difenylglycine) , Argirelox-peptidecomplex (met acetylhexapeptide-8, pentapeptide-18), probiotisch complex (met lactococcus lactis lysaat). Dit alles met een basis van 11 huidvriendelijke aminozuren en meerdere hyaluronzuurcomplexen. De totale concentratie van deze ingrediënten in de gewichtsformule is 25,1%.

Granactive Retinoid 2% Emulsion
De formule bevat twee vormen van retinoïde-actieve stoffen in een concentratie van 2%:
- Opgelost Hydroxypinacolon Retinoaat is een zeer geavanceerde vorm van retinoïde. Deze stof is nóg effectiever tegen tekenen dan veroudering dan bijna alle andere vormen van retinoïden zonder recept (zoals retinol en retinyl palmitate).
- Een zuivere retinol met langdurige afgifte in een beschermend capsulestelsel dat zowel de afgifte als het effect van het opgeloste Hydroxypinacolon Retinoaat ondersteunt.
Beide gebruikte vormen van retinoïde voorkomen de irritatie die gewoonlijk wordt geassocieerd met het gebruik van retinoïde.

Natural Moisturizing Factors + HA
Natural Moisturizing Factors (NMF) zijn elementen die de buitenste laag van de huid beschermen en goed gehydrateerd houden. NMF bestaan uit verschillende aminozuren, vetzuren, triglyceriden, ureum, ceramiden, fosfolipiden, glycerine, sacchariden, natrium PCA, hyaluronzuur en vele andere stoffen die van nature in de huid aanwezig zijn.
Deze formulie biedt een niet-vette hydratatie en blijvende resultaten bij continu gebruik.
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.