Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Supersonic+ Styling Gift Set
Haardroger

1 stuk
€ 399,00
€ 399,00 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Geen verzendkosten
Binnenkort weer leverbaar
Art-Nr.128195

De Dyson Supersonic™ haardroger in fuchsia en nikkel.Met een door Dyson ontworpen ronde borstel van 35mm om haar volume te geven en in model te brengen tijdens het stylen. En een klittenkam ontworpen om gemakkelijk door nat of droog haar te glijden.

Middels revolutionaire technologie heeft Dyson de haardroger opnieuw ontworpen. De Dyson Supersonic™ bevat een digitale motor waarmee het haar in korte tijd wordt gedroogd. Door de krachtige luchtstroom is het droogproces onafhankelijk van warmte, waardoor het haar niet wordt beschadigd en de natuurlijke glans behouden wordt. In combinatie met de 4 magnetische stylingaccessoires maakt de Supersonic™ het haar glad en is het haar gemakkelijk te stylen en in model te brengen.

Krachtige technologie
Dyson heeft de standaarden op hun kop gezet en de motor in de handgreep geplaatst. Zo heeft Dyson de gewichtsverdeling en daarmee de vorm van de haardroger veranderd. De digitale V9-motor van Dyson maakt tot 110.000 tpm en verplaatst 13 liter lucht per seconde naar de versterker waardoor hij sneller, lichter en stiller is dan andere motoren.

Intelligente warmteregeling
Meet de luchttemperatuur meer dan 40 keer per seconde om beschadiging door hoge temperaturen te voorkomen.

Snel drogen
Met de Dyson Supersonic ™ kunnen de temperatuur- en snelheidsinstellingen snel worden aangepast, wat zorgt voor en snelle, gecontroleerde luchtstroom.

Magnetische opzetstukken
De Dyson Supersonic™ föhn wordt geleverd met 4 magnetische stylingopzetstukken. Eenvoudig bevestigen en draaien tijdens het stylen.

Smoothing nozzle
Droog en style uw haar tegelijk met een zachte, langzame luchtstroom.

Styling concentrator
Style jouw haar deel voor deel met een nauwkeurige, gecontroleerde luchtstroom - zonder dat de rest in de war raakt.

Diffuser
Verspreidt lucht gelijkmatig rond uw haar. Simuleert een natuurlijke droging, waardoor uw haar minder pluizig wordt en meer glanst.

Gentle air opzetstuk
Speciaal ontworpen voor fijn haar en een gevoelige hoofdhuid. Het verspreidt de lucht in een zachte, koelere luchtstroom, terwijl het haar toch snel wordt gedroogd.

Wordt niet warm
Dankzij de Heat Shield technologie blijft de buitenkant van de opzetstukken koel.
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.